I kväll tar jag nattåget till Luleå

För i morgon ska jag ta emot ett pris. Priset går till föreställningen ”Här dansar vi inte” – den jag gjort med killarna från Bastubaletten. Två hela säsonger tv-dans gjorde vi ihop och sen har vi varit på turné med vår föreställning i ett år.

Så jäkla stolt är jag över det vi gjort tillsammans. Vi har väckt känslor och spridit stolthet – fått människor att skratta, gråta och – dansa. Precis som vi ville. 
Väl i Luleå ska jag träffa några av kvinnorna från Bastubaletten 3. Ja – ni har väl sett den senaste säsongen av serien? Den jag gjorde med Gun Olofsson, Sanna Kalla, Lena Lahti Snell, Pia Hulkoff och Birgitta Rantatalo? Den sändes nyss i SVT och ligger och väntar på er på SVT Play tillsammans med killarnas två säsonger. Nu råkar den här Bastubaletten vara mer än en trestegsraket, mer än en föreställning i tre akter – det kommer nämligen mer – med kvinnorna. Snart börjar vi repetera en show som har premiär i sommar. Nu vet ni det. 

En reaktion till “I kväll tar jag nattåget till Luleå

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: