Basta, basta.

Vaknar på ön, släpper in dagen. Hör fåglarna spränga sina röster i kapp och öppnar verandadörren så rummet fylls med syre. Kryper tillbaka under täcket. Ligger nära och ser på björkarnas spröda grönska. Sen kaffet i solen och en efter annan tonåring släpar sig upp. Kratta, påta och planera lunch. Diskutera Childish Gambinos geni och multibegåvning. Fnissande leka fram några av de där quirky movesen han gör. Vila lite under solen. Spåna idéer till den kommande föreställningen med Bastubalettens kvinnor. Köra tonåringar över sundet till varsin fest med övernattning. Så igång med grillen. Det blir jag som häller GT:n. Och slutligen: Bastun. Det var det som var målet. Den där heta stunden. Belöningen.

45948A7C-C112-49F5-B75C-A5CA48D8E473_black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: